One Piece: Burning Blood

  • Ontwikkelaar Spike
  • Eerste releasedatum 3 juni 2016
  • Platformen Pc , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Video: Demo One Piece: Burning Blood vanaf nu te downloaden

Bandai Namco heeft zojuist samen met een nieuwe trailer bekendgemaakt dat de demo van One Piece: Burning Blood vanaf vandaag te downloaden is via de PlayStation Store en Xbox Live Marketplace. Bekijk hieronder de nieuwe beelden van deze vechtgame gebaseerd op de gelijknamige anime One Piece.

One Piece: Burning Blood is vanaf 3 juni verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation Vita en Xbox One. De pc-versie van de game verschijnt later.

BRON Bandai Namco

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?