Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Video: GTA 4 verliest muziek door verlopen licenties

Grand Theft Auto IV gaat per 28 april aanstaande muziek missen door verlopen licenties. De licenties, meestal gesloten voor tien jaar, worden niet verlengd en daarom zijn er uiteindelijk minder tracks beschikbaar in de game.

Om hoeveel nummers het gaat, is niet bekend. Er zijn eerdere gevallen bekend zoals bij GTA Vice City en San Andreas, waarbij met het downloaden van een patch er behoorlijk wat content verloren ging. Rockstar heeft helaas nog geen reactie gegeven om welke nummers het uiteindelijk gaat. Wel schijnt het te zijn dat je als PlayStation 3 eigenaar op 26 april een berichtje krijgt om de nummers los te downloaden. Hoe dit uitpakt op de Xbox 360 en pc is niet bekend.

Daarom nog maar even de launchtrailer om even stil te staan bij deze dikke game met een sterke soundtrack, zolang het duurt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?