The Bureau: XCOM Declassified

  • Ontwikkelaar 2K Marin
  • Eerste releasedatum 23 augustus 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Strategie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Kom meer te weten over The Bureau: XCOM Declassified

Er is een nieuwe video van The Bureau: XCOM Declassified verschenen waarin Alyssa Finley van 2K Games meer over de game verteld.

The Bureau: XCOM Declassified is een third person shooter die zich afspeelt in 1962 tijdens de begindagen van de XCOM-organisatie waarin spelers de rol aannemen van Agent William Carter. Aan het begin is het zijn missie om onderzoek te doen naar de Russen, maar al snel krijgt hij te maken met een invasie van aliens.

The Bureau: XCOM Declassified komt 23 augustus uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?