Mario + Rabbids Kingdom Battle

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Video: Mario + Rabbids Kingdom Battle Donkey Kong Adventure Gameplay Trailer

Vandaag heeft Ubisoft de nieuwe trailer van Mario + Rabbids Kingdom Battle Donkey Kong Adventure gameplay uitgebracht. Deze DLC brengt onze olijke aap naar de konijnen toe om daar eens een potje chaos te veroorzaken.

Deze DLC komt binnenkort uit en zal ook uitkomen bij de zogenaamde Gold Edition van Mario + Rabbids Kingdom Battle. In deze DLC neem je het op met Donkey Kong tegen Rabbid Kong. Samen met Rabbid Peach en een opa konijn die volgens mij Cranky moet voorstellen, vorm jij een nieuw team. Deze combi van Rabbids en Nintendo is eigenlijk best briljant als je het mij vraagt.

Mario + Rabbids Kingdom Battle is reeds uit voor de Nintendo Switch.

BRON Persbericht Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?