Medal of Honor

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Medal of Honor bèta niet ondenkbaar

De Medal of Honor producer Greg Good, heeft in een interview verteld dat een bèta versie niet word uitgesloten. We weten inmiddels wel dat het zich afspeelt in Afghanistan.

Het lijkt erop dat het een wanhoopspoging is, want Electronic Arts heeft nog niks anders gedaan als de Tweede Wereldoorlog. Het is dus nog onduidelijk of het zich kan concurreren met Call Of Duty Modern Warfare 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?