MotoGP 18

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 7 juni 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Video: MotoGP18 ligt vandaag in winkels

MotoGP18 ligt vandaag in de winkels. Milestone's meeslepende en realistische MotoGP-ervaring kun je eindelijk zelf ervaren. De MotoGP18 - Booster Pack DLC is ook vandaag beschikbaar om de verdiende reputatie aan het eind van elke race te verdubbelen.

De game heeft een nieuwe engine, verbeterde graphics en fysica, een meeslepende carrièremodus en alle officiële content van het 2018 MotoGP seizoen waaronder alle 19 officiële banen. Voor een verbeterde ervaring zijn er ook nieuwe cutsscenes, interactieve tutorials, een bike development setup en kun je andere gamers volgen met verschillende camera's. Daarnaast start op 18 juli het MotoGP eSport Championship met 8 online uitdagingen, met 2 halve finale live-evenementen (7 sept en 2 nov) en de grote finale op 16 november, live vanuit Valencia. Dit evenement is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Bekijk de launchtrailer hier.

MotoGP18 is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, pc en en verschijnt op 28 juni op de Nintendo Switch.

BRON Persbericht Media Tornado

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?