MotoGP 18

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 7 juni 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe gameplaytrailer van MotoGP18 uitgebracht

Milestone heeft de nieuwe gameplaytrailer van MotoGP18 uitgebracht. De trailer toont de gloednieuwe kenmerken die zijn toegevoegd om de MotoGP-ervaring te verbeteren.

De game is opnieuw ontwikkeld met een nieuwe engine (Unreal Engine 4), verbeterde graphics, opnieuw bewerkte fysica, verbeterde AI prestaties en een nieuwe carrièremodus. De game biedt alle officiële content van het 2018 MotoGP-seizoen met alle racers van de MotoGP, Moto2, Moto3 en Red Bull MotoGP Rookies Cup. Ook krijg je toegang tot alle 19 officiële circuits, waaronder het nieuwe Buriram International Circuit in Thailand. Bekijk de trailer hier.

MotoGP18 komt op 7 juni naar de PlayStation 4, Xbox One, pc en iets later ook naar de Nintendo Switch.

BRON Persbericht Media Tornado

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?