Video: Next gen Observer gameplay onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 11 juni 2020 00:15

Tijdens het evenement van IGN is er nieuwe gameplay verschenen van Observer. We zien hierbij next gen gameplay.

Voor degene die niet weet wat Observer is, het is een psychologische horrorgame met een cyberpunk thema. De demo toont ons verschillende next gen toevoegingen. Zo zien we nieuwe 4K textures, ray-tracing en HDR. De game gaat dan ook draaien op 4K met 60 frames per seconde. Observer System Redux voegt naast de nieuwe toefjes ook gloednieuw verhaal content toe. Het is aan de speler om detective te spelen en de misdaden op te lossen die een bedreiging vormen binnen de stad.

Observer System Redux is beschikbaar tijdens de feestdagen van dit jaar voor de Xbox Series X en PlayStation 5. De originele Observer is nu te spelen op de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: IGN Summer of Gaming 2020
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Observer

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 augustus 2017

Ontwikkelaar

Bloober Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord