Video: Rare toont meer van verhaal Everwild

Geplaatst:

Rare heeft onlangs een nieuwe video van haar aankomende game Everwild uitgebracht. In deze nieuwe video leren we meer over het verhaal van de game.

Vorig jaar werd Everwild onthuld tijdens X019. Veel was er destijds nog niet bekend over de game, behalve dat er bijzondere wezens in voorkomen. In juli hebben we de eerste beelden van Everwild mogen zien, waarin we al iets beter konden zien wat de game inhoudt. Gisteren heeft Rare een nieuwe, uitgebreide video onthuld waarin executive producer Louise O’Connor en art director Ryan Stevenson inhoudelijk dieper ingaan op het verhaal van de game en de verschillende wezens die je er tegenkomt. Zo leren we dat de hoofdpersoon een Eternal is en een bijzondere band met de wezens in de game heeft. De wezens in Everwild zijn op verschillende manieren met elkaar verbonden en de Eternals hebben een evenzo bijzondere band met de wezens. Zo kunnen ze elkaar helpen en voor elkaar zorgen, zodat ze allen kunnen overleven.

Everwild heeft nog geen releasedatum, maar verschijnt later op de pc, Xbox One en Xbox Series X.

Bron: Rare
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Everwild

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord