Check hier alle The Game Awards 2023 content

Marvel's Spider-Man 2

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2023
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Video: Releasedatum Marvel's Spider-Man 2 bekend

Tijdens Summer Game Fest slingerde ook Marvel's Spider-Man 2 voorbij. De game heeft nu eindelijk een releasedatum.

Eerder leerden we al dat in Marvel's Spider-Man 2 Miles Morales en Venom samen hun ding doen. Tijdens Summer Game Fest kregen we een interview te zien met Bryan Intihar, de Creative Director van Insomniac Games. Tijdens dit interview vertelde hij meer over Marvel's Spider-Man 2 en de geheel nieuwe Venom die we daarin te zien krijgen. Ook kregen we tussendoor wat verse gameplaybeelden te zien.

Marvel's Spider-Man 2 verschijnt 20 oktober voor de PlayStation 5.

BRON Insomniac Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?