Resident Evil: Revelations 2

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 25 februari 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Video: Releasedatum Resident Evil: Revelations 2 bekend

Capcom heeft de releasedatum van de vier episodes van Resident Evil: Revelations 2 bekendgemaakt. Daarnaast is er een nieuwe trailer vrijgegeven waarin te zien is dat Barry Burton, de vader van Moira, een speelbaar personage zal zijn.

De eerste episode van Resident Evil: Revelations 2 verschijnt 18 februari, de tweede episode op 25 februari, de derde episode op 4 maart en de vierde episode zal op 11 maart te downloaden zijn. Elke episode kost los 5,99 dollar en bestaat uit twee campagne's, één volgt die van Claire en Moira en de ander die van Barry en Natalia. Naast de verhaallijn bevat elke episode ook een nieuwe Raid-modus.

Resident Evil: Revelations 2 krijgt ook een Season Pass welke 24,99 dollar zal kosten. Deze geeft toegang tot alle episodes en extra content waaronder twee spin-off episodes die het verhaal vertellen van Moira en Natalia, en Hunk als speelbaar personage voor de Raid-modi. Ten slotte verschijnt er op 13 maart ook nog een disc-versie welke 34,99 dollar gaat kosten. Deze bevat alle content van de Season Pass bevat plus vier extra kostuums, Albert Wesker als speelbaar personage in de Raid-modi en vier levels uit vorige Resident Evil-games voor de Raid-modi.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?