Video: Senua's Saga: Hellblade II kent een releasedatum

Geplaatst:

Tijdens de Xbox Developer_Direct is de releasedatum van Senua's Saga: Hellblade II bevestigd. Vandaag checken we hier de nieuwe beelden!

Ninja Theory was één van de ontwikkelaars die tijdens de Xbox Developer_Direct in de schijnwerpers stond. Uiteraard is de Britse studio al een lange periode bezig met het ontwikkelen van Senua’s Saga: Hellblade II. In de video vertellen ze hoe ze te werk zijn gegaan en wat ze belangrijk vinden als ontwikkelaar zijnde. Zo wordt Senua’s Saga: Hellblade II bestempeld als een meeslepende titel, waarin de grafische spierballen worden getoond in het nieuwe beeldmateriaal. Ook wordt de actiegame gezien als een iets kortere, maar krachtige narratieve ervaring. Senua gaat het opnemen tegen de Vikingen in IJsland. Ben jij klaar voor de strijd? Ninja Theory hoopt in ieder geval dat je de reis van de strijdlustige protagonist kan waarderen!

Eerder deze week werd er een gerucht over de releasedatum van Senua’s Saga: Hellblade II de wereld in geholpen. Deze is uiteindelijk accuraat gebleken. Check hier meer gameplay van Hellblade II.

Senua’s Saga: Hellblade II is beschikbaar vanaf 21 mei voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Xbox Developer_Direct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Senua’s Saga: Hellblade II

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

21 mei 2024

Ontwikkelaar

Ninja Theory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord