Vier groots feest in Super Mario Party Jamboree

-

Het grootste feestje van kamp Nintendo tot nu toe staat op het punt om los te barsten. Check hier wat je kan verwachten van Super Mario Party Jamboree!

Super Mario Party Jamboree is de grootste entree in de Mario Party-serie tot nu toe. Met meer dan 110 mini-games, 7 partyborden (waarvan 5 gloednieuw en 2 terugkerende klassiekers zijn) en een multiplayermodus voor 20 spelers hoopt Nintendo hoge ogen te gooien. Mario en zijn vrienden arriveren op een luxe eilandresort - iets wat je wellicht kan vergelijken met het vakantieachtige Mario Party 7. Al snel kun je de roltrappen gebruiken in Regenboogplaza, moet je op de baan blijven in Dobbelblokcircuit en beleef je zonnige (ge)tijden naast een actieve vulkaan in Goomba-baai. Ben jij al klaar om te racen, puzzelen en button mashen? Als je vriendschappen het maar overleven.

Super Mario Party Jamboree is beschikbaar vanaf 17 oktober voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Party Jamboree

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

17 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord