Wax on, wax off met The Karate Kid: Street Rumble

-

Heb je recentelijk nog met volle teugen genoten van co-op retro brawlers als TMNT: Shredder's Revenge en Power Rangers: Rita's Rewind en hoop je sindsdien dat men nog meer iconische, oude franchises uit de sloot sleurt? Goed nieuws, want GameMill heeft The Karate Kid afgestoft en is deze opnieuw in de was aan het zetten.

Daniel LaRusso, Mr. Miyagi en die teringlijers van de Cobra Kaj Dojo, wie is er niet mee opgegroeid? In de jaren tachtig wildie iedereen Ralph Macchio zijn en vrienden worden met de lokale Chinees, ondanks dat Pat 'Mr. Miyagi' Morita van Japanse afkomst was. We liepen massaal te wax onnen en te wax offen alsof ons leven ervan afhing en iedereen liet vol trots op elk feestje zien hoe goed we de kraanvogelstand beheersten. Anno 2024 is dat een stuk minder popi, maar dat heeft GameMill er niet van weerhouden om met The Karate Kid: Street Rumble op de proppen te komen.

Zoals je kunt zien vertoont de game aardig wat overeenkomsten met de eerdergenoemde titel van The Arcade Crew en Digital Eclipse . Wissel wat gemuteerde schildpadden en felgekleurde Power Rangers om met wat Karate Kid coryfeeën en je bent er. Maakt het dat minder leuk? Vast niet. Sterker nog, het zal voor de Karate Kid fans vast en zeker memory lane materiaal vormen.

Wanneer gaat de dojo open? Volgens GameMill balt The Karate Kid: Street Rumble op 20 september de vuisten en knokt het zich vanaf dat moment naar de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series, Nintendo Switch en pc.

Bron: GameMill Entertainment
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Karate Kid: Street Rumble

Ontwikkelaar:

Odaclick Game Studio

Uitgever:

GameMill Entertainment

Release:

20 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord