Wii Fit

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Wees alvast Fit door naar de Wii Fit website te gaan!

In Japan kunnen mensen al een tijdje spelen met Wii Fit. Deze game is heel makkelijk gezegd fitness op de Wii, maar het is eigenlijk meer. Over twee dagen kunnen wij zelf ook aan de slag met deze game, maar voor die tijd kun je jezelf alvast warm maken met de officiële website.

Op de website staan onder andere veel gestelde vragen, de berekening van je eigen BMI. Dat staat voor Body Mass Index en je kan alvast wat minigames bekijken. Ga dus als een speer naar die site als je de game wilt gaan kopen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?