Xbox Cloud Gaming komt naar Meta Quest 3

-

Xbox Cloud Gaming komt straks naar de Meta Quest 3. Dat werd onlangs bekendgemaakt tijdens Meta Connect.

Tijdens de Meta Connect-presentatie onthulde Meta de volgende generatie Meta Quest 3 VR-headset en kondigde aan dat Microsofts Xbox Cloud Gaming-service straks ook beschikbaar is op de Quest 3. Deze integratie biedt een vertrouwde game-ervaring met een virtueel scherm dat kan worden geplaatst in virtuele of mixed reality-omgevingen, waardoor gebruikers het gevoel krijgen dat ze gamen op een grote tv. Met de toevoeging van de Xbox Cloud Gaming-dienst komen er straks een heleboel titels naar de VR-headset. Grote Xbox-titels als Starfield, Halo Infinite en Forza Motorsport zijn straks in VR te spelen.

We leerden eerder al dat de Meta Quest 3 deze herfst verschijnt. Hoewel Mark Zuckerberg, CEO van Meta, een release in december noemde, werd er geen specifieke lanceerdatum genoemd.

Bron: Meta
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord