Xbox Game Pass Standard is nu verkrijgbaar

-

De Xbox Game Pass Console-tier is weggevaagd en uit de as is Xbox Game Pass Standard herrezen. Hier lees je wat deze nieuwe tier allemaal precies inhoudt.

Het is al een tijdje bekend dat Xbox Game Pass er heel anders uit gaat zien. Vandaag is de dag aangebroken. Xbox Game Pass Standard vervangt de vorige Game Pass Console-variant, maar wat kunnen spelers nou precies verwachten van deze selectie? Via Xbox Game Pass Standard krijgen spelers toegang tot de online bibliotheek van Microsoft. Honderden games zijn verkrijgbaar en Xbox pakt dit moment om haar grootste franchisen te promoten. Via de standaardversie kun je dus aan de slag met o.a. Halo, Age of Empires, Minecraft, Forza Horizon 5 en meer. Echter, de Day One releases zijn besteed voor Game Pass Ultimate. Via Xbox Game Pass Standard krijg je wel toegang tot online multiplayer en exclusieve kortingen in de Xbox Store. De prijzen van de huidige plannen zijn hieronder te vinden:

  • Game Pass Core - €6,99 p/m
  • Game Pass PC - €11,99 p/m
  • Game Pass Standard - €12,99
  • Game Pass Ultimate - €17,99

Xbox Game Pass Standard how to

Ben jij nog lid van Xbox Game Pass? Ga je iets veranderen? Laat het ons weten!

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord