Xbox presenteert een hoodie voor je controller

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2024 15:44

Koning winter is onderweg en dat betekent één ding; we gaan gegarandeerd een partijtje kou lijden. Met de huidige energieprijzen bestaat de kans dat de zuinige Hollander verkiest om een extra truitje aan te trekken om te voorkomen dat je peperdure vullingen uit je kiezen klapperen. En als jij je body lekker warm houdt met een extra laagje fleece, wol of katoen, dan hoopt Microsoft dat je jouw Xbox controller ook een beetje extra comfort en warmte gunt.

Want eerlijk, je hebt het misschien nooit zo door, maar een controller heeft ook wat warmte nodig. Denk eens aan die arme AA-batterijtjes die het onder koude omstandigheden extra moeilijk hebben om de broodnodige spanning te leveren. Microsoft heeft dat wel door en heeft daarom ook besloten om speciale hoodies voor diens controllers te ontwikkelen. Of omdat het lollig is, dat zou ook een reden kunnen zijn.

Voor net geen dertig euries kun je de trotse eigenaar zijn van een zwarte of witte hoodie voor je trouwe controller, al moet je wel tot februari wachten tot je hem krijgt. Tot die tijd moet je je controller maar fijntjes bij je centrale verwarming leggen, vlak naast je huissokken.

Bron: Xbox Gear Shop
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord