Xbox presenteert een hoodie voor je controller

Koning winter is onderweg en dat betekent één ding; we gaan gegarandeerd een partijtje kou lijden. Met de huidige energieprijzen bestaat de kans dat de zuinige Hollander verkiest om een extra truitje aan te trekken om te voorkomen dat je peperdure vullingen uit je kiezen klapperen. En als jij je body lekker warm houdt met een extra laagje fleece, wol of katoen, dan hoopt Microsoft dat je jouw Xbox controller ook een beetje extra comfort en warmte gunt.

Want eerlijk, je hebt het misschien nooit zo door, maar een controller heeft ook wat warmte nodig. Denk eens aan die arme AA-batterijtjes die het onder koude omstandigheden extra moeilijk hebben om de broodnodige spanning te leveren. Microsoft heeft dat wel door en heeft daarom ook besloten om speciale hoodies voor diens controllers te ontwikkelen. Of omdat het lollig is, dat zou ook een reden kunnen zijn.

Xboxcontrollerhoodie

Voor net geen dertig euries kun je de trotse eigenaar zijn van een zwarte of witte hoodie voor je trouwe controller, al moet je wel tot februari wachten tot je hem krijgt. Tot die tijd moet je je controller maar fijntjes bij je centrale verwarming leggen, vlak naast je huissokken.

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?