Xbox trekt Game Pass Trial vlak voor Black Ops 6 release in

-

Call of Duty: Black Ops 6 is de eerste Call of Duty die als Day One release op Xbox Game Pass komt te verschijnen. Goed nieuws, want die Game Pass is relatief goedkoop vergeleken met de volledige release. Reden voor veel spelers om een trial versie af te sluiten voor de dienst, maar helaas gaat die vlieger niet op voor deze game!

Xbox Game Pass verschijnt in een aantal varianten, maar er is altijd een vreemde eend in de bijt geweest, de veertien dagen trial versie. Deze release is reden genoeg voor mensen om voor slechts een euro een tijdelijk lidmaatschap af te sluiten. Helaas anticipeert Xbox hierop door de proefversie tijdelijk offline te halen. Dat betekent toch echt dat je met de volledige versie aan de haal moet, iets wat ze ook al deden voor de release van Starfield. En niet met zomaar een versie, Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt namelijk alleen op de Xbox Game Pass PC en Xbox Game Pass Ultimate!

Alles wat je moet weten over Call of Duty Black Ops 6

Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt op 25 oktober voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt dus ook als Day One release op Xbox Game Pass PC en Xbox Game Pass Ultimate.

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord