Yakuza 3

  • Ontwikkelaar Amusement Vision
  • Eerste releasedatum 12 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Yakuza 3 vliegt over de toonbank

Het derde Yakuza spel ligt sinds gisteren in Japanse winkels voor de PlayStation 3. Dat de franchise nog steeds mensen aanspreekt is vandaag duidelijk geworden, toen de eerste verkoopcijfers binnenkwamen.

Vorige week woensdag was al te lezen dat Famitsu het spel met twee negens en twee tienen beoordeelde, maar nu is het pas echt duidelijk dat het een kaskraker is. Yakuza 3 heeft op de eerste dag 232.000 exemplaren verkocht. SEGA speelt op het succes in door zich meteen op downloadable content te storten, dat veel geld op kan leveren.

Of en wanneer Yakuza 3 naar Europa komt is helaas nog steeds niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?