Zenless Zone Zero is immens populair onder RPG-liefhebbers

-

Zenless Zone Zero - de nieuwste hit van het team achter Genshin Impact en Honkai: Star Rail - wordt massaal gedownload. De RPG is meer dan 50 miljoen keer via de online stores opgehaald.

Dit laat ontwikkelaar MiHoYo weten via haar social media kanalen. Om te vieren dat Zenless Zone Zero geen windeieren legt, krijgen spelers een presentje. Maar liefst 1600 Polychrome wordt uitgedeeld aan iedereen die Inter-Knot Lv. 1 heeft bereikt, voordat Version 1.1 van de RPG live gaat. Polychrome is de betaaleenheid, waarmee spelers Master Tapes kunnen aanschaffen. Middels deze tapes kun je nieuwe personages ontgrendelen. MiHoYo geeft aan verder te luisteren naar de feedback van de spelers en ze werken aan een streambare versie van Zenless Zone Zero. Ben jij al druk bezig met het verkennen van New Eridu?

Zenless Zone Zero is nu beschikbaar voor de PlayStation 5, pc en mobiele apparaten.

Bron: X
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Zenless Zone Zero

Ontwikkelaar:

MiHoYo

Uitgever:

MiHoYo

Release:

4 juli 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
Mob
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord