Zenless Zone Zero komt naar PlayStation 5

Geplaatst:

De nieuwe game van miHoYo, Zenless Zone Zero, is ook in ontwikkeling voor de PlayStation 5. Dit werd bekendgemaakt tijdens de State of Play van Sony op de laatste dag van januari 2024.

Dat Zenless Zone Zero in de maak is, dat moge inmiddels wel bekend zijn. Maar een release voor de PlayStation 5 was dat nog niet. Nu is bekendgemaakt dat deze versie dus ook in ontwikkeling is. De trailer heeft het onderschrift gekregen dat er een nieuwe route wordt aangelegd richting New Eridu. New Eridu is de stad waar Zenless Zone Zero zich afspeelt en is in de game de enige overgebleven stad nadat zo'n beetje de hele beschaving is uitgeroeid door de Hollows. Een nieuwe trailer trakteert je op actie, een beer met een gouden ketting, gekke konijntjes en verkopende hond die kwijlend naar een bot zit te staren. Het kan niet op.

Een releasedatum werd ons nog niet gegeven, maar Zenless Zone Zero is nu dus ook in ontwikkeling voor de PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Zenless Zone Zero

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord