Zijn dit de eerste BioShock 4 beelden?!

-

Het is zomer en dat betekent komkommertijd. Toch schudt de gamingwereld op diens grondvesten. Het lijkt er namelijk op dat er een eerste beeld van BioShock 4 is gelekt!

BioShock 4 is momenteel volop in ontwikkeling bij 2K's Cloud Chamber en de verwachtingen zijn hooggespannen. Er is echter bijzonder weinig bekend omtrent de game, maar daar lijkt nu verandering in gekomen. Het lijkt er namelijk op dat het eerste BioShock 4 beeld gelekt is. Onderstaande afbeelding is geplaatst door MP1ST en zou afkomstig moeten zijn van een dev binnen het ontwikkelteam. Opvallend is dat onderstaande tekst "Parkside Demo" aardig overeenkomt met iets dat al eerder is genoemd door journalist Colin Moriarty in 2021. Deze wist namelijk te verklappen dat BioShock 4 onder codenaam "Parkside" in ontwikkeling is. Naar verluidt is onderstaand BioShock 4 beeld afkomstig uit een interne reel van 2021, of de game er dus nog steeds zo uitziet, is nog maar de vraag.

BioShock 4 leakMP1ST

Helaas is er nog verdraaid weinig bekend omtrent BioShock 4. Of dit beeld ook daadwerkelijk afkomstig is uit BioShock 4 is nog maar de vraag. Ga jij de game in huis halen wanneer deze komt te verschijnen? Laat het weten in de reacties!

Bron: MP1ST
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot BioShock 4

Ontwikkelaar:

Cloud Chamber

Uitgever:

2K Games

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

-
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord