2K werkt aan remake, ontwikkeling BioShock 4 op stoom

Geplaatst: 8 juli 2024 16:45
Aangepast: gisteren 14:20
-

Een aantal positieve updates vanuit kamp 2K. De ontwikkelaar is bezig met een nieuwe remake en de ontwikkeling van BioShock 4 gaat in een rapper tempo verder.

Would you kindly bring BioShock back, 2K? Iemand moet deze magische woorden gemompeld hebben, want er wordt haast gemaakt. Via LinkedIn pusht senior cinematic designer Jeff Spoonhower meer dan 30 vacatures voor het project. Ontwikkelaar Cloud Chamber is zich groots aan het uitbreiden en dat mag ook wel - BioShock 4 is al in de maak sinds 2019. De debuutgame van Cloud Chamber moet nog officieel onthuld worden. Daarnaast is 2K bezig met een remake. Wederom is het via LinkedIn waardoor wij wat informatie rijker zijn. 3D-artiest Brett Shupe geeft aan dat hij bij 2K aan meerdere projecten heeft gewerkt. Niet alleen BioShock 4 en een aankomende Mafia-game passeren de revue, maar ook een nog niet aangekondigde remake wordt genoemd. Over welke franchise dit gaat, dat is voor nu nog niet bekend.

BioShock 4 remake vacatures 2K

Wat hoop jij te zien van 2K? Laat het ons weten in de comments!

Bron: LinkedIn
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot BioShock 4

Ontwikkelaar:

Cloud Chamber

Uitgever:

2K Games

Release:

Onbekend

-

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord