Zo dik moet je pc zijn voor Silent Hill 2

Geplaatst: 20 oktober 2022 22:35
Aangepast: 20 oktober 2022 22:35
-

Silent Hill 2 is gisteren aangekondigd, maar Konami kwam daarna met nog iets engs. De systeemvereisten voor de pc-versie zijn namelijk ook onthuld.

Tijdens de Silent Hill Transmission van gisteren werd Silent Hill 2 Remake aangekondigd. Deze remake van de klassieker uit 2001 komt van de hand van Bloober Team. Daar het geen remaster is, maar een compleet nieuw ontwikkelde game, kunnen we er heel wat van verwachten. Konami heeft onlangs dan ook de systeemvereisten online gezet voor de pc-versie van Silent Hill 2. De minimale systeemvereisten om de game te kunnen spelen, vallen op zich nog wel mee. Konami adviseert op de Steam-pagina van de game minstens een AMD Radeon RX 5700 of GeForce GTX 1080 GPU, een Intel Core i5-8400 of AMD Ryzen 3 3300X processor en 12GB aan RAM. Hiermee kun je de game spelen in 1080p op 30fps. Wil je de game echter met hogere kwaliteit graphics spelen, in een hogere resolutie, of op een hogere framerate, dan vraagt de game een stuk meer van je pc. Konami adviseert hiervoor een GeForce RTX 2080 of AMD Radeon 6800XT GPU, een Intel Core i7-8700K of AMD Ryzen 5 3600X processor en minstens 16GB RAM. Konami heeft nog geen details gedeeld over de systeemvereisten om de game op de allerhoogste instellingen te spelen, maar je zult er wellicht wel van schrikken als je die ziet.

Silent Hill 2 pc specs

Silent Hill 2 komt uit op de pc via Steam en op de PlayStation 5.

Bron: Konami
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill 2 Remake

Ontwikkelaar:

Bloober Team

Uitgever:

Konami

Release:

8 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord