Shadow of The Colossus

  • Ontwikkelaar Team Ico
  • Eerste releasedatum 17 februari 2006
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Game On: Shadow of the Colossus ep. 1 - Ik ga dit speedrunnen!

Rudy en Patrick duiken in een nieuw episch avontuur. Een avontuur vol verwonderingen, hindernissen en dat alles in speedrun modus. Voor Rudy is het spelen van Shadow of the Colossus een koud kunstje en hij verwacht de game dan ook in record tempo door te spelen. Patrick heeft daar iets minder vertrouwen in.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?