Game Over: S3, E17 - Hogwarts Legacy, Microsoft & Ubisoft

Iets later in de week dan normaal, maar nog steeds bomvol met van alles en nog wat. Als een van de grootste onderwerpen natuurlijk Hogwarts Legacy en alles wat er speelde rondom de game de afgelopen week. Patrick, Jolien en Eilish bespreken het natuurlijk uitgebreid. Maar ook komen er twee grote bedrijven voorbij, namelijk Microsoft en Ubisoft. Beide hebben het de afgelopen week zeker niet makkelijk gehad. Een groot aantal werknemers van Microsoft moeten verplicht afscheid nemen van het bedrijf na een grote ontslagronde. Ondertussen kampt Ubisoft met stakingen nadat de woorden van CEO Yves Guillemot niet lekker vielen. Kortom, genoeg weer om over te praten deze podcast en dat hoef je Patrick, Jolien en Eilish geen twee keer te zeggen.

Wil je de Game Over Podcast live bijwonen? Kom dan maandag om 20:00 langs op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?