Gameliner Awards: Beste game van 2015

Alex en Koen hebben het Nederlandse landschap doorkruist om de illustere Gameliner Award-trofee af te geven bij het PR-bureau in Arnhem van de uitgever van de winnende game. De winnende game heeft met een overweldigde meerderheid van de stemmen gewonnen en mag zich daarom terecht de beste game van 2015 noemen. Er is als een bezetene gestemd en maar liefst vier Gameliner-leden hebben één van die vette prijzenpakketten in de wacht weten te slepen. De winnaars worden eveneens in de video bekendgemaakt.

Dat was het alweer, de Gameliner Awards 2015 zijn voorbij gevlogen. Dat de Gameliner Awards voorbij zijn, betekent echter niet dat de website nu om content verlegen zit. Zo kan je de aankomende week nog een Runner Ups van 2015 verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?