Gameliner Awards: Beste game van 2017

De laatste maand van 2017 stond natuurlijk in het teken van de Gameliner Awards. Het was een slopende strijd waarin er een aantal met kop en schouders bovenuit wisten te steken. Het is lang spannend geweest, maar tegen het einde waren er nog altijd twee die het stokje aan elkaar bleven overgedragen. Toch is er bij het sluiten van de stembus één de winnaar gebleken. Wie gaat het worden, Horizon Zero Dawn of The Legend of Zelda: Breath of the Wild? Alex is met de trofee afgereisd naar de winnaar om hem persoonlijk te overhandigen en om bekend te maken wie de winnaars van al die prijzen zijn!

Helaas was dat het alweer wat de Gameliner Awards 2017 betreft. Niet getreurd, want we maken ook nog de runner ups bekend! Daarbij voorzien wij de lezers dagelijks van het meest verse nieuws, artikelen en video items. Bedankt voor het stemmen, reageren en de steun in 2017. 2018 kan eindelijk beginnen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?