Cyber Shadow

  • Ontwikkelaar Mechanical Head Studios
  • Eerste releasedatum 26 januari 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Platform , Indie
  • Gameliner score

Livestream: Bram gaat vanaf 20:00 live met Cyber Shadow

Net zoals vorige week toen Bram The Messenger speelde tijdens de livestream, gaat hij ook deze maandag aan de slag met een 2D action-platform game. Bram streamt namelijk vanavond Cyber Shadow, boordevol ninja-platformactie. In Cyber Shadow is de wereld overgenomen door Dr. Progen en zijn synthetische leger. Het is de taak aan de ninja Shadow, als enige overlevende van zijn clan, om in een laatste missie de wereld te redden van vernietiging. Gelukkig is er nog wel een robot, L-Gion, die Bram kan helpen om zijn weg te vinden door de ruïnes van Mekacity. Bram gaat echter niet casual Cyber Shadow spelen. Hij gaat zogenaamde 'feats', speciale uitdagingen in de game waardoor je achievements kan halen, aan. Zo kan hij bijvoorbeeld de Born Ready achievement behalen als hij Cyber Shadow verslaat zonder enige HP/SP upgrades te verzamelen. Benieuwd hoe Bram het er vanaf brengt? Neem dan vooral vanavond een kijkje op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?