Cyber Shadow

  • Ontwikkelaar Mechanical Head Studios
  • Eerste releasedatum 26 januari 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Platform , Indie
  • Gameliner score

Livestream: Bram gaat verder met Cyber Shadow vanaf 20:00

Onze Bram gaat vanavond verder met zijn achievement-quest in het tweede deel van de Cyber Shadow-stream! Vorige week heeft hij al heel wat lastige prestaties verdiend. Zo heeft Bram bijvoorbeeld een boss verslagen met alleen shurikens en heeft hij het einde van een level gehaald zonder zijn wapens te gebruiken. Deze week hoop hij wat nieuwe achievements in Cyber Shadow aan zijn collectie toe te voegen. Wil je zien hoe Bram het er vanavond van afbrengt? Kom dan vanavond even een kijkje nemen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?