Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Top 5: Feel-good games

Ah, de lente staat weer voor de deur! Daarom vonden Bram en Huub het een goed idee om deze week de top 5 games te behandelen die menig mens het ultieme feel-good gevoel geven!

Van Animal Crossing tot Slime Rancher, veel van deze games hebben iets in gemeenschap. Ze geven de speler namelijk een geluksgevoel zonder zorgen. Bekijk hier de vorige Top 5 video's.

Laat ons weten wat jouw favoriete feel-good game is! Vond je de video leuk? Een like achterlaten zou ons erg helpen!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?