All I want for Christmas: Anita met Immortals Fenyx Rising

Geplaatst: 14 december 2020 12:00

De kerstdagen staan weer voor de deur en de voorbereidingen zijn al een tijdje terug getroffen. Anita laat dit jaar niets aan het toeval over en heeft aardig wat gasten uitgenodigd om op gepaste afstand te dineren. En laten die gasten nu net van alles met zich meebrengen. Artemis heeft de tafel al gedekt met verschillende vleessoorten en Dionysus komt met een lading wijn en bakken vol fruit. Dit jaar geen ongezelligheid, want Hestia zorgt voor een knapperend haardvuur om de kou te verdrijven, terwijl Apollo iedereen blij maakt met mooie muziek. Met de donkere dagen die 2020 ons heeft voorgeschoteld, is het dan ook tijd om het jaar eens kleurrijk en vol humor af te sluiten. Daarom zingt Anita al glimlachend: ''All I want for Christmas is Immortals Fenyx Rising!''

Een mythologische kerst met Immortals Fenyx Rising

Ik had verwacht dat het lastiger zou zijn om een game te kiezen voor kerst, maar eigenlijk was de keuze snel gemaakt. Het is geen geheim meer dat ik een grote fan ben van Ubisoft en laten zij nu net een game hebben uitgebracht in december. Van alles wat Ubisoft dit jaar heeft laten zien en heeft uitgebracht, is Immortals Fenyx Rising compleet langs mij heen gegaan. De eerste trailers konden mij niet bepaald overtuigen, omdat de Griekse mythologie ook al een groot onderdeel was van Assassin’s Creed: Odyssey. De Griekse mythologie is ontzettend interessant, maar ik vroeg me wel af hoe creatief ze er nu mee om zouden gaan. Ondertussen wordt de game gezien als een baby van Assassin's Creed: Odyssey en Zelda: Breath of the Wild, dus die creativiteit kun je alweer betwisten. Het is voornamelijk de review van Patrick geweest , samen met zijn stream, die mij wisten te overtuigen van de game. De art-stijl kon ik al waarderen, maar ook het gevechtssysteem en de puzzels hebben mij ondertussen weten te overtuigen. En het grootste pluspunt? De humor die Ubisoft heeft verwerkt in de mythische verhalen.

Ik breng mijn dagen voornamelijk door in het koude Noorwegen en regenachtige Engeland, terwijl ik de Noorse mythologie aan het verkennen ben in Assassin’s Creed: Valhalla. Een Grieks tussendoortje is dan ook welkom, dus Kerstman kom maar op met Immortals Fenyx Rising! Want hoe kom je beter de kerstdagen door dan jezelf te verliezen in de humorvolle en kleurrijke wereld van Immortals Fenyx Rising?

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Immortals Fenyx Rising

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 december 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord