Tweede DLC Immortals Fenyx Rising reist af naar China

Geplaatst:

De tweede uitbreiding voor Immortals Fenyx Rising is onderweg en brengt ons naar het Verre Oosten. Myths of the Eastern Realm verlegt de focus van Griekenland naar China.

In tegenstelling tot de eerste uitbreiding Immortals Fenyx Rising: A New God, wordt de Griekse mythologie ingeruild voor de Chinese. Ondanks dat er nog genoeg uit de Griekse mythologie te halen was is er door Ubisoft voor gekozen om een compleet andere weg in te slaan. Dit zorgt ervoor dat we in de aankomende dlc niet meer Fenyx in de hoofdrol zien, maar Ku. Ook de Golden Isle laten we ver achter ons om een nieuwe wereld te gaan verkennen dat zijn inspiratie haalt uit de Chinese mythologie. De avonturen vinden namelijk plaats in Mortal Lands.

Mocht je alvast een voorproefje willen ervaren van wat je te wachten staat in Myths of the Eastern Realm, dan kan dat. Er is een nieuwe quest aan de game toegevoegd. De quest heet We Are Not Alone en is te vinden op het meest zuidelijke punt van Valley of Eternal Spring. Deze opdracht biedt een uitdaging dat vooral gericht is op platform-elementen en speelt zich af in de wolken. Het is niet verplicht om deze quest te spelen om straks de uitbreiding Myths of the Eastern Realm te kunnen spelen.

Lang hoeven we niet te wachten op de nieuwe toevoeging, want vanaf 25 maart arriveert Myths of the Eastern Realm op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Amazon Luna, Google Stadia en pc. Heb je je nog niet kunnen wagen aan de game? Check dan onze review van Immortals Fenyx Rising.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Immortals Fenyx Rising

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 december 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord