Immortals Fenyx Rising krijgt een tijdelijke quest

Geplaatst:
Aangepast: 25 januari 2021 14:00

Immortals Fenyx Rising heeft een tijdelijke Blood of Zeus crossover quest toegevoegd aan de game, die je tot en met 28 januari kunt spelen.

De quest, 'A Tribute to Family', is beschikbaar voor de game als deel van een crossover evenement in het thema van de geanimeerde Netflix serie Blood of Zeus. In de komende dagen kun je deze quest spelen, als je tenminste de 'Gods and Monsters' quest hebt afgerond. Je kunt de missie starten door naar de Hall of the Gods te gaan en met de eenzame geest te praten. Je wordt dan op een missie gestuurd om twee mythologische wezens te verslaan die volgens Ubisoft 'van een andere wereld' zijn. Als je de missie volbrengt ontvang je de Eagle pendant en aankleedopties in het thema van Blood of Zeus. Daarnaast kun je ook een Blood of Zeus wapenpakket en personagepakket kopen, met themaskins voor een zwaard, bijl, boog, harnas, helm, vleugels, rijdier en Phosphor.

De Immortals Fenyx Rising quest, A Tribute to Family, is beschikbaar tot en met 28 januari.

Bron: Trueachievements

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Immortals Fenyx Rising

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 december 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord