Downloadnieuws: Immortals Fenyx Rising komt naar Game Pass

Geplaatst: 16 augustus 2022 21:20
Aangepast: 17 augustus 2022 12:21

Er staat weer een hele trits games klaar om zich te voegen bij het aanbod van Xbox Game Pass. De meest in het oog springende titel hierbij is Immortals Fenyx Rising.

Van het rijtje games dat je hieronder ziet is de game Coffee Talk vanaf vandaag beschikbaar op Game Pass. Voor de overige games moet je nog iets langer wachten. Zo vecht Midnight Fight Express zich pas op 23 augustus tussen het aanbod. Exapunks en Opus: Echo of Starsong voegen zich daar twee dagen later bij. Vier van de acht games die worden toegevoegd verschijnen op 30 augustus. Dat zijn Commandos 3, Immortals Fenyx Rising, Tinykin en Immortality. Van dat rijtje is Immortals Fenyx Rising wellicht de grootste titel.

Eerder deze maand kondigde Xbox het familieplan voor Xbox Game Pass aan. Met deze nieuwe abonnementsvorm kunnen vier mensen één abonnement delen. Voorlopig is nog niet bekend wanneer het familieplan beschikbaar wordt gesteld.

Xbox Game Pass Immortals Fenyx Rising

Bovenstaande games komen dus deze maand nog naar Xbox Game Pass. Welke game ga jij spelen?

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Immortals Fenyx Rising

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 december 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord