Immortals Fenyx Rising

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 3 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Immortals Fenyx Rising komt naar Game Pass

Er staat weer een hele trits games klaar om zich te voegen bij het aanbod van Xbox Game Pass. De meest in het oog springende titel hierbij is Immortals Fenyx Rising.

Van het rijtje games dat je hieronder ziet is de game Coffee Talk vanaf vandaag beschikbaar op Game Pass. Voor de overige games moet je nog iets langer wachten. Zo vecht Midnight Fight Express zich pas op 23 augustus tussen het aanbod. Exapunks en Opus: Echo of Starsong voegen zich daar twee dagen later bij. Vier van de acht games die worden toegevoegd verschijnen op 30 augustus. Dat zijn Commandos 3, Immortals Fenyx Rising, Tinykin en Immortality. Van dat rijtje is Immortals Fenyx Rising wellicht de grootste titel.

Eerder deze maand kondigde Xbox het familieplan voor Xbox Game Pass aan. Met deze nieuwe abonnementsvorm kunnen vier mensen één abonnement delen. Voorlopig is nog niet bekend wanneer het familieplan beschikbaar wordt gesteld.

Xbox Game Pass Immortals Fenyx Rising

Bovenstaande games komen dus deze maand nog naar Xbox Game Pass. Welke game ga jij spelen?

BRON Xbox

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?