Xbox Game Pass familieplan aangekondigd

Geplaatst:

Groot nieuws is vrijgegeven door team Xbox. Het Xbox Game Pass familieplan is officieel uit de doeken gedaan en wordt op dit moment getest door insiders.

Het Xbox Game Pass familieplan zorgt ervoor dat vier spelers één abonnement kunnen delen. De vier spelers moeten wel in hetzelfde land wonen. Wanneer je het Xbox Game Pass familieplan aanschaft, krijgen deze spelers toegang tot Xbox Game Pass Ultimate. Dus EA Play, extra perks, Game Pass voor pc en console zijn onderdeel van deze deal. Ierse insiders hebben gedeeld dat ze 22 euro moeten aftikken per maand voor deze service. Of dat de officiële prijs is en blijft, dat valt nog te bezien. De releasedatum voor het Xbox Game Pass familieplan is nog niet onthuld, maar waarschijnlijk duurt het niet al te lang meer.

Bekijk hier de nieuwste games op Game Pass.

Wat vinden jullie van het Xbox Game Pass familieplan? Laat het ons weten in een reactie!

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord