Xbox Game Pass familieplan aangekondigd

Groot nieuws is vrijgegeven door team Xbox. Het Xbox Game Pass familieplan is officieel uit de doeken gedaan en wordt op dit moment getest door insiders.

Het Xbox Game Pass familieplan zorgt ervoor dat vier spelers één abonnement kunnen delen. De vier spelers moeten wel in hetzelfde land wonen. Wanneer je het Xbox Game Pass familieplan aanschaft, krijgen deze spelers toegang tot Xbox Game Pass Ultimate. Dus EA Play, extra perks, Game Pass voor pc en console zijn onderdeel van deze deal. Ierse insiders hebben gedeeld dat ze 22 euro moeten aftikken per maand voor deze service. Of dat de officiële prijs is en blijft, dat valt nog te bezien. De releasedatum voor het Xbox Game Pass familieplan is nog niet onthuld, maar waarschijnlijk duurt het niet al te lang meer.

Bekijk hier de nieuwste games op Game Pass.

Xbox Game Pass familieplan1

Wat vinden jullie van het Xbox Game Pass familieplan? Laat het ons weten in een reactie!

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?