Downloadnieuws: FIFA 22 komt naar EA Play en Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 15 juni 2022 10:01

FIFA 22 komt binnenkort naar de Play List van EA Play en naar de Xbox Game Pass. Dit maakte Xbox onlangs bekend via hun blog.

Als je een abonnement hebt op de Xbox Game Pass of lid bent van EA Play kun je FIFA 22 vanaf 23 juni spelen. Heb je Xbox Game Pass Ultimate? Dan ben je ook automatisch lid van EA Play, zonder extra kosten. FIFA 22 is de nieuwste toevoeging aan de bekende gameserie en kwam uit in oktober 2021. In april dit jaar ging er al een gerucht dat de game in mei naar PlayStation Plus zou komen, maar vanaf 23 juni kunnen ook spelers met een Xbox en Xbox Game Pass abonnement de game spelen.

FIFA 22 game pass1

FIFA 22 komt op 23 juni naar EA Play. Heb je een Xbox Game Pass Ultimate abonnement? Dan kun je automatisch ook gebruik maken van EA Play.

Bron: Xbox

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 22

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 oktober 2021

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord