FIFA 22

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Downloadnieuws: FIFA 22 komt naar EA Play en Xbox Game Pass

FIFA 22 komt binnenkort naar de Play List van EA Play en naar de Xbox Game Pass. Dit maakte Xbox onlangs bekend via hun blog.

Als je een abonnement hebt op de Xbox Game Pass of lid bent van EA Play kun je FIFA 22 vanaf 23 juni spelen. Heb je Xbox Game Pass Ultimate? Dan ben je ook automatisch lid van EA Play, zonder extra kosten. FIFA 22 is de nieuwste toevoeging aan de bekende gameserie en kwam uit in oktober 2021. In april dit jaar ging er al een gerucht dat de game in mei naar PlayStation Plus zou komen, maar vanaf 23 juni kunnen ook spelers met een Xbox en Xbox Game Pass abonnement de game spelen.

FIFA 22 game pass1

FIFA 22 komt op 23 juni naar EA Play. Heb je een Xbox Game Pass Ultimate abonnement? Dan kun je automatisch ook gebruik maken van EA Play.

BRON Xbox

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?