Gerucht: FIFA 22 en meer naar PlayStation Plus in mei

Geplaatst:

De PlayStation Plus-games van mei lijken vroegtijdig te zijn gelekt. Onder andere FIFA 22 behoort tot de lijst met titels.

Wie de aankondigingsdata van de PlayStation Plus-games een beetje in de gaten houdt, weet dat we een dezer dagen de nieuwste toevoegingen aan de line-up kunnen verwachten. Een Franse site lijkt nu echter de PlayStation Plus-games van mei vroegtijdig bekendgemaakt te hebben. Gebruiker 'billbil-kun', die al eerder de juiste informatie deelde, geeft ons alvast een idee van de titels die we kunnen verwachten. Onder andere FIFA 22 zou gratis beschikbaar gesteld worden. Wie niet van de voetbalgames is, kan ook aan de slag met de actie-RPG Tribes of Midgard. Claudia noemde de game in haar review van Tribes of Midgard 'een interessante mix van actie en avontuur, survival, roguelike en tower defense'. Wie eerder de voorkeur geeft aan een roguelike dungeon crawler, kan terecht bij Curse of the Dead Gods. In deze game kom je onder andere terecht in een vervloekte tempel en een eindeloos doolhof vol bodemloze putten. Daar kom je niet voor saus: jouw doel is om uiteindelijk enorme schatten, het eeuwige leven en goddelijke krachten te vinden.

PlayStation Plus games mei

De PlayStation Plus-games van mei zijn nog niet officieel bekendgemaakt door Sony, dus neem dit gerucht met een korreltje zout.

Bron: Deallabs
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 22

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 oktober 2021

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord