Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 maart 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Ubisoft wederom aanwezig in Game Pass line-up

Een nieuwe maand, een nieuwe Game Pass selectie. Bekijk hier wat je kunt verwachten in de eerste helft van augustus!

De grote klapper is wederom een Ubisoft-titel. Ghost Recon Wildlands is direct beschikbaar via de online dienst. Vier spelers kunnen de open-wereld van Bolivia exploreren en strijden tegen de Santa Blanca kartel. Vanaf aankomende donderdag kun je de tegenhanger van Rocket League spelen, genaamd Turbo Golf Racing. Via de pc kun je genieten van Shenzhen I/O. Een andere grote 'day one' titel is Two Point Campus. Vanaf 9 augustus kun je aan de slag met het managen van je eigen universiteit. Tot slot zijn Cooking Simulator, Expeditions: Rome en Offworld Trading Company beschikbaar vanaf 11 augustus.

Game Pass voegde onlangs Watch Dogs 2 toe. Bekijk hier de Games with Gold van augustus, die je kunt downloaden met Game Pass Ultimate.

Met welke games ga jij aan de slag? Laat het ons weten in de comments!

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?