Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 maart 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win een Ghost Recon Wildlands T-shirt

Met de nieuw aangekondigde game Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint in het vooruitzicht kan het niet anders dan dat onze nieuwe giveaway in het teken staat van Ghost Recon. Ghost Recon Wildlands, om precies te zijn. Doe mee en maak kans op deze te gekke prijs.

Ghost Recon Wildlands speelt zich af in Bolivia, waar de Santa Blanca Cartel de macht grijpt en het land omtovert tot cocaïne staat. Aan jou is het de schone taak om het kartel stukje bij beetje uiteen te drijven en te ontmantelen. Geen makkelijke taak, zeker niet in een land waar het gevaar op de loer ligt. In samenwerking met Ubisoft mogen wij een exemplaar weggeven van het Ghost Recon Wildslands t-shirt. Om kans te maken hoef je alleen antwoord te geven op onderstaande vraag.

Wat is de bijnaam van de leider van het Santa Blanca Cartel?

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?