Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Immortals Fenyx Rising

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 3 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Celine met Immorals Fenyx Rising

Jaja, het is alweer bijna Kerstmis. We hebben een heel vreemd jaar gehad met de coronacrisis en 2020 is voor mijn gevoel voorbij gevlogen. Een gezellige kerst met familie gaat het helaas niet worden dit jaar, maar gelukkig kan ik mij wel vermaken met een hoop games die ik nog van plan ben om te spelen. Stiekem hoop ik dat de Kerstman mij dit jaar blij maakt met Immortals Fenyx Rising. Het is één van de games waar ik al een tijdje naar uit keek en die ik eigenlijk al in handen had moeten hebben om te reviewen. Helaas is er het één en ander misgegaan met de communicatie, dus hoop ik heel erg dat ik hem straks onder de kerstboom zie liggen.

Kerst vieren met Griekse goden

Griekse goden, mythologische wezens en RPG. Jep, dan heb je mijn aandacht al te pakken. Daarnaast wordt de game ook nog eens vergeleken met Zelda: Breath of the Wild en laat ik dat nou ook een geweldige game vinden. Mocht je al wat trailers of gameplaybeelden gezien hebben van Immortals Fenyx Rising, dan heb je al gezien dat de game veel overeenkomsten heeft met BotW. In beide games zie je veel groen en bergen waarop je kunt klimmen. In plaats van de shrines uit BotW vind je in Immortals Fenyx Rising dungeons die je kunt verkennen. Het principe daarbij is hetzelfde, want in beide gevallen moet je puzzeltjes oplossen waarbij je aan het eind nuttige voorwerpen verkrijgt. Ik ben wel zo’n nerd die houdt van puzzels en raadsels, dus dat zit goed. Maar, waar ik het meeste benieuwd naar ben, zijn de mythologische wezens en de goden. Hopelijk zijn deze op een unieke en mooie manier vormgegeven en zijn de dialogen ook interessant genoeg. Als ik de review van Patrick moet geloven, zit er in ieder geval veel humor in.

Lieve Kerstman, mocht je dit lezen, dan weet je in ieder geval wat er bovenaan mijn lijstje staat. In de tussentijd vermaak ik mij met mijn Nintendo Switch die ik twee maanden geleden heb aangeschaft. Met de DLC van Breath of the Wild die ik vorige week heb gehad van de Sint verken ik nog maar even de baby momma van Immortals Fenyx Rising. Oh ja, dan zie ik ook nog een dichte verpakking van Super Mario Odyssey, Death Stranding en Assassin's Creed Odyssey liggen. Toch wel een gezellige kerst dit jaar!

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?