All I want for Christmas: Kees met Far Cry 5

Geplaatst:
Aangepast: 19 december 2018 15:33

Gamen blijft een bijzondere hobby. Op het ene moment verken je de verlaten straten van Nier: Automata en het volgende moment banjer je door de beboste omgeving van Hope County in Far Cry 5. Nou, niet iedereen doet dat. Kees heeft Far Cry 5 namelijk volledig aan zich voorbij laten gaan. Iets wat hij achteraf moet verwerken, want nu het wat stiller is in zijn leefomgeving, zou een retourtje Montana wel welkom zijn. Kees zingt dan ook al weken “All I Want for Christmas is Far Cry 5”!

Far Cry 5

Als groot fan van de Far Cry-serie is het bijzonder dat ik Far Cry 5 nog niet gespeeld heb. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat ik rond de release niet veel tijd had, maar ook door Far Cry 4. Deze viel mij namelijk zwaar tegen. Waar zijn voorgangers mij vast wisten te grijpen, kreeg deeltje vier dit niet voor elkaar. Far Cry 5 maakte me met zijn trailers, gameplay en toffe setting wel weer enthousiast. Desondanks heb ik de game rond de release niet gekocht en is deze daarna een beetje van mij radar verdwenen.

We bevinden ons nu in december en inmiddels heb ik alle games waar ik naar uitkeek wel gespeeld. Behalve dus Far Cry 5. Deze kan langzaam zijn intrede maken en het is dan ook een uitstekend moment. De game heeft namelijk de nodige updates en gratis content gekregen. Een aantal van die DLC-packs wisten mijn interesse te wekken. Binnenkort reis ik daarom af naar Montana om daar de jacht te openen op Father Reed en zijn volgelingen. Hopelijk weet de game mij hetzelfde gevoel te geven als Far Cry 3. Ik heb er in ieder geval zin in!

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 5

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 maart 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord