Winacties: Win een Far Cry 5-goodiepakket

Geplaatst: 30 november 2018 19:00
Aangepast: 5 december 2018 22:31
-

Ben jij ook nog steeds niet uitgekeken op Far Cry 5? Nog niet genoeg van het rondbanjeren door het Amerikaanse Hope County? Doe dan mee met onze prijsvraag en maak kans op dit gave goodiepakket. Het te winnen pakket bestaat uit een boekje van Joseph Seed, een Far Cry 5 Montana pet, Far Cry 5 onderzetters en een muismat. Als je het vaste gezicht van Gameliner bent, dan heb je een streepje voor.

Far Cry 5 vertelt het verhaal van de United States Marshalls en de county sherrif's departement die samen voor de opdracht staan Joseph Seed in de boeien te slaan. Seed is voorman van een sekte en wordt verdacht van kidnapping met de intentie zijn slachtoffers te beschadigen. Joseph verzet zich niet bij zijn arrestatie. Wanneer hij gedeporteerd wordt naar het gevang, worden ze aangevallen door leden van de sekte. Hierbij weet Joseph Seed te ontsnappen en zet hij de sekte op tegen de dienders en beveelt hij zijn onderdanen hen te ontvoeren. Beantwoord de volgende prijsvraag via de mail. Het meest originele en leuke antwoord wordt door ons tot winnaar benoemd.

In welke Amerikaanse staat zou jij diender willen zijn en waarom?

onbekend

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 5

Ontwikkelaar:

Ubisoft Montreal

Uitgever:

Ubisoft

Release:

27 maart 2018

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer