Far Cry 5

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 27 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win een Far Cry 5-goodiepakket

Ben jij ook nog steeds niet uitgekeken op Far Cry 5? Nog niet genoeg van het rondbanjeren door het Amerikaanse Hope County? Doe dan mee met onze prijsvraag en maak kans op dit gave goodiepakket. Het te winnen pakket bestaat uit een boekje van Joseph Seed, een Far Cry 5 Montana pet, Far Cry 5 onderzetters en een muismat. Als je het vaste gezicht van Gameliner bent, dan heb je een streepje voor.

Far Cry 5 vertelt het verhaal van de United States Marshalls en de county sherrif's departement die samen voor de opdracht staan Joseph Seed in de boeien te slaan. Seed is voorman van een sekte en wordt verdacht van kidnapping met de intentie zijn slachtoffers te beschadigen. Joseph verzet zich niet bij zijn arrestatie. Wanneer hij gedeporteerd wordt naar het gevang, worden ze aangevallen door leden van de sekte. Hierbij weet Joseph Seed te ontsnappen en zet hij de sekte op tegen de dienders en beveelt hij zijn onderdanen hen te ontvoeren. Beantwoord de volgende prijsvraag via de mail. Het meest originele en leuke antwoord wordt door ons tot winnaar benoemd.

In welke Amerikaanse staat zou jij diender willen zijn en waarom?

onbekend

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?