Far Cry 5

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 27 maart 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Total War, Naraka en Far Cry 5 komen naar Game Pass

Er worden deze maand weer een hoop games toegevoegd aan Xbox Game Pass. Onder andere Naraka: Bladepoint, Total War en Far Cry 5 voegen zich bij de bibliotheek.

Vanaf 21 juni kon je via XboX Game Pass al Total War: Three Kingdoms spelen op pc. Deze game is het eerste deel in de meervoudig bekroonde strategieserie waarin epische conflicten in het oude China worden nagespeeld. Vanaf 23 juni kunnen de voetbalfans aan de slag met FIFA 22, zowel op de pc als op consoles. De game komt namelijk naar EA Play, waar je gratis gebruik van kunt maken als je een abonnement hebt op de Game Pass. Ook Naraka: Bladepoint komt er op deze dag bij, een mythische actie-gevechtservaring voor maximaal 60 spelers met op martial arts geïnspireerde meleegevechten, mobiliteit die de zwaartekracht tart, een enorm arsenaal aan wapens, legendarische helden die je zelf kunt aanpassen met epische vaardigheden - geïnspireerd door de legendes van het Verre Oosten. Ten slotte kunnen Game Pass abonnees vanaf 1 juli aan de slag met Far Cry 5, waarin je het opneemt tegen sekteleider Joseph Seed en zijn broers en zussen.

Deze week komen er dus weer een hoop nieuwe games bij voor Xbox Game Pass abonnees.

BRON Xbox

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?