Downloadnieuws: Total War, Naraka en Far Cry 5 komen naar Game Pass

Geplaatst:

Er worden deze maand weer een hoop games toegevoegd aan Xbox Game Pass. Onder andere Naraka: Bladepoint, Total War en Far Cry 5 voegen zich bij de bibliotheek.

Vanaf 21 juni kon je via XboX Game Pass al Total War: Three Kingdoms spelen op pc. Deze game is het eerste deel in de meervoudig bekroonde strategieserie waarin epische conflicten in het oude China worden nagespeeld. Vanaf 23 juni kunnen de voetbalfans aan de slag met FIFA 22, zowel op de pc als op consoles. De game komt namelijk naar EA Play, waar je gratis gebruik van kunt maken als je een abonnement hebt op de Game Pass. Ook Naraka: Bladepoint komt er op deze dag bij, een mythische actie-gevechtservaring voor maximaal 60 spelers met op martial arts geïnspireerde meleegevechten, mobiliteit die de zwaartekracht tart, een enorm arsenaal aan wapens, legendarische helden die je zelf kunt aanpassen met epische vaardigheden - geïnspireerd door de legendes van het Verre Oosten. Ten slotte kunnen Game Pass abonnees vanaf 1 juli aan de slag met Far Cry 5, waarin je het opneemt tegen sekteleider Joseph Seed en zijn broers en zussen.

Deze week komen er dus weer een hoop nieuwe games bij voor Xbox Game Pass abonnees.

Bron: Xbox

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 5

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 maart 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord