All I want for Christmas: Nintendo Switch

De dagen die naar Kerst leiden zijn altijd razend spannend, zeker voor ons gamers. Mariah Carey zong ooit All I want for Christmas is you, maar wij gamers zingen volmondig All I want for Christmas are games. Zo ook hier op de redactie. Iedere redacteur heeft een andere game gemist, maar welk nummer zingen zij precies? Welk game gerelateerde artikel hopen zij in het diepst van hun hart onder de boom aan te treffen? Geliefden opgelet, want All Alex wants for Christmas is de Nintendo Switch!

Nintendo Switch

Normaliter ben ik heel bescheiden en word ik met de kleinere dingen in het leven al blij. Ik hoop dat de kerstman dit ook heeft opgemerkt en dit jaar een iets minder bescheiden cadeau accepteert, want als ik dit jaar toch iets zou mogen kiezen onder de kerstboom, dan ga ik voor de Nintendo Switch.

Als het om consoles gaat, ben ik eigenlijk altijd wat laat. Dit komt omdat ik nog genoeg games in de kast heb liggen waar ik mij uitstekend mee weet te vermaken en natuurlijk zijn er genoeg momenten dat ik de Switch kon uitproberen op events. Hierdoor ervaar ik geen noodzaak om de console zo snel mogelijk in huis te halen. Er komen echter steeds meer games naar de Nintendo Switch en de console wordt met de dag meer interessant. Dat maakt het lastig, want al die positieve verhalen trekken mij steeds verder over de drempel.

Eén game die ik dan ook zeker op de Nintendo Switch ga aanschaffen, is Super Mario Odyssey. Ik heb twee levels al meerdere keren uitvoerig kunnen spelen. Het is dan ook de eerste goede Mario-game sinds Super Mario Galaxy als je het aan mij vraagt. Natuurlijk hoop ik dat Nintendo snel met een remake van Donkey Kong Country Tropical Freeze komt, waarbij er wellicht wat extra levels worden toegevoegd. Dit is een ijzersterke game van de apenfamilie, maar de game heeft het helaas niet zo goed gedaan vanwege de matige verkoop van de Wii U.

onbekend

Welk cadeau hoop jij aan te treffen onder de boom? Is het toch Mariah Carey, of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat in de reacties zeker weten wat jij voor Kerst wil hebben, wie weet pikt iemand je wens op!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?