Super Mario Party

  • Ontwikkelaar NDcube
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Rudy met Super Mario Party

Bordspelletjes zijn zooooo 2000 and late. Tenminste, fysieke bordspelletjes dan, want vrijwel ieder bordspel is digitaal speelbaar. Toch kiest Rudy niet voor zo’n bekend spel als Monopoly, Risk of Zeeslag. Nope, hij kiest voor de digitale tegenhanger die al jarenlang aan de top van de party game-ranking staat. Ja, we hebben het natuurlijk over Super Mario Party. Dus vriendin van Rudy, verlos hem van het fysieke dobbelen, want All Rudy Wants for Christmas is Super Mario Party!

Super Mario Party

Het is lang geleden dat ik mij heb durven wagen aan een potje Mario Party. Eigenlijk komt dat omdat niemand binnen mijn kring van geliefden tegen zijn of haar verlies kan. Controllers vliegen door de kamer wanneer iemand een ster steelt van de ander en zelfs bij het verlies van drie muntjes kan iemand zijn shit compleet verliezen. Toch kunnen we aan het einde altijd weer even knuffelen met elkaar, maar daar dient de verliezende partij toch echt even wat trots voor opzij te zetten. Het kan me echter niets schelen, veelal ben ik die winnaar en had de verliezer maar beter zijn best moeten doen. Git good, scrub!

Hoewel ik de game erg graag wil hebben, heeft iets in mij toch besloten om het niet direct te halen. Toppers zoals Smash, Pokémon en natuurlijk Red Dead Redemption 2 verschenen laat in het jaar en helaas heeft Super Mario Party het moeten ontgelden. Niet zonder reden, ik ben namelijk van mening dat de game eigenlijk wat meer levels (maps, boards, whatever)kan gebruiken. Toch blijft het altijd leuk, zo’n potje Mario Party. Nu de regenachtige dagen voor de deur staan, heb ik eigenlijk wel zin in een sessie. Kom maar op, Santa Baby!

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?