All I want for Christmas: Rudy met Super Mario Party

Geplaatst: 25 december 2018 10:00

Bordspelletjes zijn zooooo 2000 and late. Tenminste, fysieke bordspelletjes dan, want vrijwel ieder bordspel is digitaal speelbaar. Toch kiest Rudy niet voor zo’n bekend spel als Monopoly, Risk of Zeeslag. Nope, hij kiest voor de digitale tegenhanger die al jarenlang aan de top van de party game-ranking staat. Ja, we hebben het natuurlijk over Super Mario Party. Dus vriendin van Rudy, verlos hem van het fysieke dobbelen, want All Rudy Wants for Christmas is Super Mario Party!

Super Mario Party

Het is lang geleden dat ik mij heb durven wagen aan een potje Mario Party. Eigenlijk komt dat omdat niemand binnen mijn kring van geliefden tegen zijn of haar verlies kan. Controllers vliegen door de kamer wanneer iemand een ster steelt van de ander en zelfs bij het verlies van drie muntjes kan iemand zijn shit compleet verliezen. Toch kunnen we aan het einde altijd weer even knuffelen met elkaar, maar daar dient de verliezende partij toch echt even wat trots voor opzij te zetten. Het kan me echter niets schelen, veelal ben ik die winnaar en had de verliezer maar beter zijn best moeten doen. Git good, scrub!

Hoewel ik de game erg graag wil hebben, heeft iets in mij toch besloten om het niet direct te halen. Toppers zoals Smash, Pokémon en natuurlijk Red Dead Redemption 2 verschenen laat in het jaar en helaas heeft Super Mario Party het moeten ontgelden. Niet zonder reden, ik ben namelijk van mening dat de game eigenlijk wat meer levels (maps, boards, whatever)kan gebruiken. Toch blijft het altijd leuk, zo’n potje Mario Party. Nu de regenachtige dagen voor de deur staan, heb ik eigenlijk wel zin in een sessie. Kom maar op, Santa Baby!

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Party

Series

Mario Party

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

5 oktober 2018

Ontwikkelaar

NDcube

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord