Super Mario Party

  • Ontwikkelaar NDcube
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score

Game On: Super Mario Party Rematch Episode 2 - Rudy wint eindelijk een keer!

De mannen zijn terug met een nieuwe Game On! Vandaag spelen ze (alweer) Super Mario Party. Rudy z'n verlangen naar een overwinning is dusdanig groot dat hij zelfs zijn nichtjes laatst heeft ingemaakt... Ik begin me langzamerhand toch wel zorgen te maken... Laat jij hem anders een keer winnen Patrick?

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?