De Kwestie: De PlayStation VR is verplichte kost voor PS4-bezitters

In de vorige poll vroegen wij of jullie de PlayStation 4 PRO gaan aanschaffen. De console is tijdens een Sony persconferentie in New York aangekondigd afgelopen september. We weten inmiddels dat deze krachtigere PS4-console uitkomt op 4 november voor 399 euro. Wij wachten nog even met het aanschaffen van deze krachtpatser. De helft van de stemmen (43%) is het duidelijk met ons eens. Een groot deel kijkt namelijk helemaal niet (of nog niet) uit naar de PlayStation 4 PRO. Een klein deel (18%) van de bezoekers twijfelt nog of ze deze console moeten aanschaffen en 35% is het met ons oneens en koopt de PlayStation 4 PRO sowieso zodra deze in de winkels ligt.

onbekend

De PlayStation VR is deze week verschenen. Wij zijn op onze redactie al flink aan het gamen met de vr-bril. Binnenkort verschijnen de eerste reviews op Gameliner. De virtual reality bril van Sony gaat voor ongeveer 399 euro over de toonbank, dit bedrag is exclusief alle accessoires die je nodig hebt om fatsoenlijk met het apparaat te kunnen spelen. Wij zijn erg benieuwd hoeveel van jullie de PlayStation VR in huis gaat halen en vragen dan ook:

De PlayStation VR is verplichte kost voor PS4-bezitters

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?