De Kwestie: DLC is zijn geld waard

In de vorige poll konden jullie laten weten of je een VR-bril zou aanschaffen als deze in de winkels ligt. 43% blijkt hier zeker interesse in te hebben, terwijl 21% nog twijfelt en 36% het niet iets voor hen vindt. Onder de stemmers werd Diablo III: Ultimate Evil Edition voor de Xbox One verloot.

Uiteraard hebben we weer een nieuwe stelling en deze draait om DLC. Over twee maanden verschijnt The Witcher 3: Wild Hunt en deze krijgt acht DLC-packs, die ontwikkelaar CD Projekt RED gratis aanbiedt. Voor de meeste DLC zal je echter je portemonnee moeten trekken. De nieuwe stelling luidt dan ook:

DLC is zijn geld waard

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?